قوانین و حباب

قوانین و حباب
ارسال در تاريخ چهار شنبه 4 اسفند 1390برچسب:, توسط gh.mostafa
علت کروی بودن حباب و شرح لحظه زیبای انفجار آن

 

 

تا حالا این سوال براتون پیش اومده که هر چیزی که شکل خاصی نداشته باشه و ضخامت همه ی قسمت هاش یکسان باشه وقتی باد میشه چرا کروی میشه ؟

تشکیل کره

دلیلش قانون زیبای پاسکال است

فشار در تمام نقاط سیال انتقال پیدا می کنه

وقتی درون حباب هوا می فرستیم فشار داخلش زیاد میشه و فشار هوای اطرافش هم ثابت است پس هر چی فشار هوای داخل حباب بیشتر شه اندازش بزرگ تر میشه و چون فشار داخل هوای حباب به یک اندازه و به همه جای اون منتقل میشه پس کره ایجاد میشه

اگه یه حباب هوا که از ته آب به سطحش می آد ببینیم متوجه می شیم که دایما داره بزرگتر می شه که دلیلش همون تفاوت فشار سطح و کف آب است در حالی که فشار حباب ثابت است


 

ولی انگار به دلایلی داخل اقیانوس حباب این شکلی است راستش از نزدیک و یا حتی فیلمش هم ندیدم که بخوام نظر بدم


 


 

حالا انفجار :




 

بین مایعات هم جنس کشش وجود داره و ناهم جنس ها هم بعضی هاش کشش دارن و بعضی هاش هم نه

مثلا آب های داخل لیوان از هم جدا نمیشن

مخلوط آب الکل هم همین طور ولی آب روغن نه

همین نیروی کشش بین مولکولی آب باعث شده قطرات ریز آب تشکیل دهنده حباب به طرف سالمش کشیده شن ولی چون سرعتشون زیاده به اون کشش غلبه کرده و روی بردار سرعت خطیشون به حرکتشون ادامه می دن


 


 

راستی این هم میان برنامه :


به نقل از "خبرگزاری مهر"




تصاویر یک حباب عجیب در دریا / غواصانی که به چشمهای خود شک کردند!
دو غواص در عمق 50 متری دریای تیرنی در سواحل خلیج ناپل در ایتالیا یک حباب ژلاتینی عجیب به قطر یک متر را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این دو غواص ناپلی که در آبهای محافظت شده دریای تیرنی در سواحل شبه جزیره "سورنتو" واقع در خلیج ناپل مشغول غواصی در عمق 50 متری بودند با منظره عجیبی روبه رو شدند.

این دو غواص که تا لحظاتی به چشمهای خود و آنچه که را می دیدند باور نداشتند یک گوی شفاف ژلاتینی به قطر یک متر را دیده بودند.

پس از انتشار عکسهای این گوی شفاف در اینترنت اظهار نظراتی درمورد این شیء اسرارآمیز ارائه شد.

این درحالی است که به عقیده دانشمندان هیچ مورد اسرارآمیزی وجود ندارد. درحقیقت پیش از این سه مورد مشابه از رویت این گوی شفاف در آبهای نیوزلند، نروژ و کرواسی گزارش شده بود.

براساس گزارش لارپوبلیکا، به گفته زیست شناسان دریایی این گوی ژلاتینی که شبیه به یک حباب عظیم است، کیسه نگهدارنده تخمهای یک گونه از سرپاوران بوده و محتوی هزاران تخم است.

در ایتالیا 26 گونه مختلف از سرپاوران زندگی می کنند و بنابراین شناسایی اینکه این کیسه تخم مربوط به کدام گونه است با نگاه اول بسیار دشوار به نظر می رسد و تنها نمونه برداری از آن می تواند نوع گونه را مشخص کند.

به اعتقاد کارشناسان، پخش تخمها در داخل یک پوسته ژلاتینی مربوط به خانواده Ommastrephidae (سرپاور پرنده) است که چهار گونه از آن به نامهای Ommastrephes bertramii، Illex coindetii، Todarodes sagittatus و Todaropsis eblanae که همگی با نام رایج "سرپاور" شناخته می شوند در مدیترانه زندگی می کنند.

هرچند این کیسه می تواند مربوط به یک گونه بیگانه از سرپاوران به نام Notodarus gouldi باشد که برای آبهای مدیترانه ناشناخته است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







پیج رنک

آرایش

طراحی سایت